Зимові канікули для школярів 2021

Зимові канікули для школярів 2021

Рубрика: Заходи | Навчальні курси | Новини | Програми, 07 Серпня, 2020

 Budapest

WINTER HOLIDAYS BUDAPEST

09.01-16.01.2021р.

Інформуємо про організацію зимових канікул для школярів з практикою англійської мови в Будапешті.  Організатором даної програми є Державне підприємство «Центр науково-технічної інформації» (ДП «ЦНТІ»), який вже більше 10 років займається організацією різного  виду навчальних програм, конференцій, ділових екскурсій, літніх та зимових мовних шкіл. Завдяки  професійному підходу викладачів, ліцензованих гідів та харизматичних лідерів ЦНТІ завоював довіру та симпатію великої кількості школярів та студентів.

Програма канікул розрахована на  вікову групу від 10 до 17 років. Особливість нашої пропозиції в тому, що діти будуть вивчати та вдосконалювати навики з англійської мови з допомогою викладачів та тренерів, які є професіоналами своєї справи та викладають англійську мову закордоном. Всі заняття проходять у вигляді  розмовних клубів.
Учасники матимуть змогу брати активну участь в іграх , конкурсах , що допоможе їм підняти самооцінку та інтелектуальний рівень, стати більш впевненими в собі та самостійними. Оскільки програма є дуже насиченою, після уроків заплановано багато різних активних розважальних заходів, метою яких є здружити, об’єднати та розвинути творчі навики кожної дитини. В другій половині дня заплановані цікаві екскурсійні програми, які будуть проводитись також англійською мовою та допоможуть побачити найвизначніші місця прекрасного міста Будапешт, познайомитись з історією та культурою Угорщини.

Спеціально для зимового відпочинку ми підібрали  готель «Rila 2*. Готель знаходиться недалеко від центру, біля станції метро.
Наші викладачі, координатори – це висококваліфіковані  спеціалісти, які зроблять  навчальний процес продуктивним та цікавим для кожного учасника.
Учасники будуть проживати у 2- та 3-місних номерах зі всіма вигодами. Всі учасники забезпечуються 3-х разовим харчуванням.
Вартість програми (7 ночей) – 500 євро. У вартість включено: навчання, проживання, 3-х разове харчування, проїзд по маршруту Івано-Франківськ-Будапешт-Івано-Франківськ, супровід керівників, екскурсії по програмі.

Для участі в проекті необхідно мати закордонний  паспорт. При наявності біометричного паспорту – віза не потрібна. Для звичайного паспорту необхідна віза (+20 евро).

            Термін подачі заявок до 01 грудня 2020 року.

Деталі за телефонами: (095 2009331) – Дубей Роксолана Андріївна,

(097 7247068) – Антипенко Ольга Ігорівна.

Якщо Вам сподобався цей запис, поділіться з іншими.
Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Twitter